...
...

Yritysyhteistyö on opiskelijoille kullanarvoista

02.12.2022

Lemtapes toteutti ”Tape Hack” -projektin yhdessä LAB-yliopiston opiskelijoiden kanssa. Tape Hack suunniteltiin opiskelijaprojektiksi, jossa havainnollistettiin Lemtapesin teippien tehokkuutta aaltopahvipakkauksissa – esimerkiksi lujuuden lisäämisessä, toimivuuden parantamisessa, materiaalinkäytön vähentämisessä ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa.

Projektin aikana opiskelijat saivat kokemusta pakkaussuunnitteluprojektin toteuttamisesta, alkaen briffistä välivaiheiden kautta loppupresentaatioon. Opiskelijoiden on tärkeää päästä tekemään oikeaa yritysyhteistyötä jo opintojen aikana.

– Teemme aina mielellämme yhteistyötä yritysten kanssa. Yritysyhteistöiden aikana opiskelijoiden on toimittava kuin nuorten ammattilaisten. Oikeat yritysprojektit ovat siksi tärkeitä, sanoo LAB-yliopistossa pakkaussuunnittelukoulutuksesta vastaava Oona Casalegno.

Projektin aloituspäivänä opiskelijat saivat tehtäväkseen suunnitella ryhmätyönä Lemtapesin tuotteilla vahvistetun palkintokorokkeen aaltopahvista. – Tehtävä oli haastava, mutta erinomainen 3D-harjoitus opiskelijoille. Siinä piti miettiä rakenteen kantavuutta ja materiaalin taittelua.

Projektissa jokainen opiskelija teki ryhmätyön lisäksi myös oman pakkausratkaisunsa, joista Lemtapes toimeksiantajana antoi palautetta. Kaikista töistä toteutettiin myös prototyyppi.

Lemtapes julkaisee kuvia opiskelijoiden töistä joulukuussa joulukalenterin muodossa jouluun asti.

Linkki kalenteriin

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä