...
...

Dr. Oetkerin kestävän kehityksen peruskirja jakautuu kolmeen osioon: Ruokamme, Maailmamme ja Yrityksemme. kuva: Dr. Oetker.

Yritysvastuu tulee näkyväksi peruskirjassa

12.04.2021

Dr. Oetker on yhdistänyt kestävän kehityksen tavoitteensa peruskirjaan. Yhtiö haluaa saavuttaa muun muassa ilmastoneutraaliuden, vähentää muovin määrää ja tehdä pakkauksista täysin kierrätettäviä. Lisäksi yhtiö investoi tuotteidensa ravintoarvojen parantamiseen.

Sisäisesti vuonna 2020 käyttöönotettu kestävän kehityksen peruskirja käsittää yhteensä 27 hanketta. Erityiset tavoitteet on kirjattu kolmen otsikon alle: Ruokamme, Maailmamme ja Yrityksemme.

Ruokamme-osio noudattaa lähestymistapaa, jonka avulla kuluttajat voivat elää terveellistä ja kestävää elämäntapaa. Vuoteen 2025 mennessä yhtiön tavoitteena on optimoida tuotteidensa ravintoarvoa ja vähentää esimerkiksi suolan, sokerin ja tyydyttyneen rasvan käyttöä tuotteissaan jopa 20 prosenttia.

Maailmamme-osio yhdistää kaikki toiminnot, joiden avulla saadaan aikaan positiivista sosiaalista ja ympäristöllistä vaikutusta. Yhtiö saavuttaa ilmastoneutraaliuden kaikissa toimipaikoissaan vuoteen 2022 mennessä, ja ruokahävikki vähenee 25 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteena on myös varmistaa, että kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä vuoteen 2025 mennessä.

Yrityksemme-osio liittyy työntekijöihin. Dr. Oetker varmistaa työntekijöidensä tasa-arvoisuuden sekä edistää monimuotoisuutta. Lisäksi yhtiön kaikissa tuotantolaitoksissa otetaan käyttöön ISO 45001 -sertifikaatin mukainen työtapaturmien ehkäisyn toimintamalli vuoteen 2025 mennessä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä