...
...

Kuva: UPM Raflatac

Yhteistyöllä uusia etikettejä pullovesiteollisuuteen

25.06.2020

UPM Raflatac ja useita kansainvälisiä palkintoja voittanut suomalainen luonnon kivennäisvesi Vellamo ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille innovatiivisen, kestävää kehitystä edistävän etikettimateriaalin. Vellamo-pullojen läpinäkyvä etiketti on painettu puupohjaisesta polypropeenimuovista valmistetulle etikettimateriaalille.

– Innovatiivinen etikettimateriaalimme vastaa brändiomistajien tarpeeseen korvata perinteisiä fossiilipohjaisia materiaaleja uusiutuvilla. Yhteistyö Vellamon kanssa on erinomainen esimerkki siitä, miten suuntaamme kumppaniemme kanssa kohti fiksumpaa, fossiilitonta tulevaisuutta, toteaa UPM Raflatacin filmitarraliiketoiminnan johtaja Timo Kekki.

Puupohjaisesta UPM BioVerno -naftasta valmistettu Forest Film PP -etikettimateriaali on valmistettu kokonaan uusiutuvista raaka-aineista. Se vastaa laadultaan ja suorituskyvyltään fossiilisista raaka-aineista valmistettua muovipohjaista etikettimateriaalia.

Ice Age Water Ltd:n toimitusjohtaja Petteri Ahonen kertoo, että innovatiiviset kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut ja hiilijalanjäljen pienentäminen ovat yrityksen pitkäjänteisiä tavoitteita.

– Vellamon kivennäisvesi on ainutlaatuista jääkauden aikaista sulamisvettä, joka on kerännyt mineraalinsa suoraan Suomen luonnosta. Brändin ominaispiirteisiin nivoutuu vahvasti puhtaus, luonnollisuus sekä suomalaisuus. Yhteistyö UPM:n kanssa tukee tavoitettamme hiilineutraaliuden saavuttamiseksi niin tuotannon, pakkaamisen kuin logistiikankin osalta.

Vellamo-pullon etiketissä on hyödynnetty myös UPM Raflatacin RafMore-älytarraratkaisua, jonka ansiosta kuluttaja voi skannata pullon etiketin ja nähdä reaaliaikaista tietoa tuotteen elinkaaresta ja hiilijalanjäljestä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä