...
...

Webinaari nanomateriaaleista

11.06.2021

Nanoteknologiaa hyödynnetään monilla teollisuuden aloilla ja kuluttajatuotteissa, elektroniikasta lääketieteen sovelluksiin. Nanoteknologian lisääntyvä käyttö voi herättää kysymyksiä altistumisesta sekä terveys- ja ympäristövaikutuksista.

Sosiaali- ja terveysministeriön koordinoima Nanoturvallisuusverkosto järjestää yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa maksuttoman webinaarin nanomateriaalien esiintymisestä, vaikutuksista ja sääntelystä syyskuussa. Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja suunnattu erityisesti nanomateriaaleja hyödyntäville toimijoille, viranomaisille sekä alan tutkijoille ja nanohiukkasten terveys- ja ympäristövaikutuksista kiinnostuneille.

Webinaarissa kuullaan, missä nanohiukkasia esiintyy ja mitä niiden terveys- ja ympäristövaikutuksista tiedetään. Verkkotapahtumassa käsitellään myös nanomateriaalien sääntelyä sekä tutkimustoimintaa Suomessa.

Ohjelma perustuu Nanoturvallisuusverkoston laatimaan katsaukseen, joka julkaistaan tänä vuonna. Katsauksen tavoite on antaa laaja-alainen kuva nanomateriaaleista ympärillämme painottaen Suomen näkökulmaa.

9.9.2021 järjestettävään verkkotapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa https://koulutus.ttl.fi/Koulutukset/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/6958

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä