...
...

Walki valmistaa RFID-tageihin 4E-antennia rullatavarana. Kuva: Walki.

Walki panostaa RFID-tekniikkaan

16.04.2019

Walki on perustanut uuden yrityksen aloittamaan laajamittaista 4E-antennien tuotantoa. Niitä tarvitaan mm. vähittäiskaupan käyttämissä RFID-tageissa.

Walki on muutamia vuosia kehittänyt joustavan elektroniikan tuotantoprosessia. Sitä tarvitaan Walkin 4E-antennien valmistuksessa. Antennit ovat tärkeä osa kaupan käyttämissä RFID-tageissa, joilla voidaan seurata varastotilannetta reaaliajassa. Nimi 4E tulee sanoista ecology, efficiency, exactness ja economy.

Walkin antennien tuotantoprosessi on paljon ympäristöystävällisempi kuin muut valmistusmenetelmät. Nämä antennit ovat ensimmäiset täysin muovittomat ja täysin kierrätettävät antennit.

Uusi 4E Antenna AB -yritys tekee yhteistyössä Smartrac Technology Groupin kanssa, joka kuuluu RFID-alan johtaviin yrityksiin. Yrityksen osakkeenomistajia ovat ruotsalaiset yrittäjät Lars Granbom ja Jonas Johansson, jotka ovat antennitekniikan ja elektroniikan asiantuntijoita. Granbom on yrityksen CEO ja Johansson COO.

”Antennien kasvupotentiaali on suuri. RFID-tagien markkina kasvaa noin 30 % vuodessa”, sanoo Mats Holti, EVP Technology & Innovations, Walki.

Uuden 4E Antenna AB -yrityksen pääkonttori on Gööteporissa Ruotsissa. Antennien valmistus jatkuu Walkin Pietarsaaren tehtaalla.

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä