...
...

Annika Sundellin mukaan Walki ottaa uudella tekniikalla pitkän askeleen kohti jätteetöntä tulevaisuutta. Kuva: Walki.

Walki lisensioi uutta päällystystekniikkaa

07.01.2020

Walki on tehnyt lisensiointisopimuksen Smart Planet Technologies -yrityksen kanssa sen päällystystekniikan käytöstä. Uuden tekniikan käyttö laajentaa Walkin kestävien barrieeriratkaisujen tarjontaa asiakkaille, sanoo Walkin innovaatiojohtaja Annika Sundell.

Sopimus käsittää Earth Coating -tekniikan käytön useissa seuraavan sukupolven ympäristöystävällisissä pakkausratkaisuissa. Earth Coating on muovin käyttöä vähentävä tekniikka, joka mahdollistaa tiedotteen mukaan erinomaisen suorituskyvyn ja entistä paremman kierrätettävyyden erilaisille muoviin, paperiin ja kartonkiin perustuville pakkauksille.

”Tämä sopimus tulee edesauttamaan joidenkin kehityshankkeiden nopeuttamista ja laajentaa edelleen Walkin Zero Waste Future Platform -tuotevalikoimaamme”, kertoo Annika Sundell.

Sundellin mukaan Walki ottaa tällä tekniikalla pitkän askeleen kohti jätteetöntä tulevaisuutta. Nyt yli 80 % yrityksen tuotteista on tehty uudistuvista tai kierrätettävistä raaka-aineista. Tavoitteena on saavuttaa sadan prosentin taso vuonna 2030.

Lisenssisopimus koskee Euroopan markkinoita ja kattaa seitsemän tuoteperhettä joustopakkauksista pahvipakkauksiin.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä