...
...

Plastirollin Bioska-tuotteet on tehty biohajoavasta materiaalista. Kuva: Plastiroll.

Walki Group osti Plastiroll Oy:n

24.05.2019

Sponsor Capital ja Plastirollin avainhenkilöt ovat 22.5.2019 toteutetulla kaupalla myyneet koko Plastiroll Oy:n osakekannan Walki Group Oy:lle. Plastiroll on ekologisia pakkausmateriaaleja valmistava yritys ja yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista.

Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Plastiroll valmistaa ekstruusiopäällystettyjä sekä kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.
Plastirollin toimitusjohtaja Kari Laukkanen on tyytyväinen kauppoihin, ja uskoo molempien osapuolten hyötyvän yhtä lailla.

“Walkin myötä Plastirollista tulee osa merkittävää, kansainvälistä pakkausmateriaaliyritystä. Tämä mahdollistaa entistä suuremman kansainvälisen kasvun.”

“Kaupan myötä ekologisten pakkausmateriaalien tarjontamme laajenee merkittävästi. Tämä koskee niin biohajoavia pakkauskalvoja ja pusseja kuin kierrätettäviä kuitupohjaisia pakkausmateriaalejakin”, kertoo Walkin toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja Leif Frilund.

Plastirollilla on kaksi tuotantolaitosta Ylöjärvellä Tampereen lähellä. Yrityksen liikevaihto on noin 31 miljoonaa euroa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä