...
...

Leif Frilund, CEO.

Walki Group ostaa saksalaisen folian GmbH:n

04.11.2022

Walki Group ostaa saksalaisen fleksopainettujen pakkausratkaisujen toimittajan folian GmbH:n,. Toimitusjohtaja Leif Frilundin mukaan ostolla toteutetaan Walkin arvoketjun laajentumisstrategiaa.

Walki Group on allekirjoittanut sopimuksen folian GmbH:n sataprosenttisen osakekannan ostamisesta. Perheyritys on vuodesta 1999 lähtien toimittanut joustopakkausratkaisuja elintarviketeollisuuden brändeille. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten, jalostettujen joustopakkausten tuotantoon fleksopaino- ja viimeistelypalveluilla. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 27 miljoonaa euroa. Folianilla on noin 94 työntekijää ja se sijaitsee Stralsundissa Saksassa.

– Hankinnalla vahvistamme läsnäoloamme Keski-Euroopan markkinoilla. Folianin ratkaisuilla, mm. vesiohenteisten painomusteiden käytöllä, täydennetään Walkin valikoimaa ratkaisuilla, joilla on pienempi hiilijalanjälki verrattuna perinteisempiin vaihtoehtoihin, sanoo Leif Frilund, Walki Groupin toimitusjohtaja.

Stefan ja Manuela Muschters, yrityksen perustajat ja nykyiset toimitusjohtajat, jatkavat folianin johdossa. Folian tukee Walkin joustopakkausliiketoiminnan kasvua ja se liitetään osaksi Walkin Consumer Packaging -liiketoiminta-aluetta.

Kauppa edellyttää asianomaisten kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Osapuolet ovat sopineet, etteivät ne julkista kauppahintaa tai kaupan ehtoja.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä