...
...

Gabrini In Love EDT voitti kilpailun tuomariston mukaan erinomaisilla design-ominaisuuksillaan. Kuva: Pro Carton.

Vuoden kartonkipakkaus tarjoaa ylellisyyttä

23.09.2019

Vuoden 2019 European Carton Excellence -palkinnot on jaettu, ja Euroopan parhaaksi kartonkipakkaukseksi nousi ylellinen Gabrini In Love EDT -pakkaus. Sen valmisti Printpark Metsä Boardin kartongilla. Suomalaiset kartongin valmistajat olivat muutenkin vahvasti esillä voittaneissa pakkauksissa.

Gabrini In Love EDT voitti kilpailun tuomariston mukaan erinomaisilla design-ominaisuuksillaan. Uniikin muotoinen pakkaus on koristeltu tekokristallikivillä, jota näkee harvoin pakkauksissa. Sisäpuolella on holografisia tehosteita. Pakkauksen ulko- ja sisäpuoli toimivat täydellisesti yhdessä vedoten tuotteen kohdemarkkinoihin. Tekojalokivet ovat näyttävä ja käsissä tuntuva koriste.

Kilpailussa palkittiin elintarvikkeiden ja yleisten pakkausten sarjoissa ensimmäistä kertaa erikseen ensikuidusta ja kierrätyskuidusta tehdyt pakkaukset. Vuoden pakkaus, pelasta planeetta ja innovaatiosarjat olivat kaikille avoimia sarjoja kuitutyypistä riippumatta.

Suomalaisia pakkausten valmistajia ei näy voittajien listoilla, mutta suomalaiset pakkauskartongit olivat erittäin hyvin esillä. Palkittuja pakkauksia oli toteutettu Metsä Boardin, Stora Enson ja Kotkamillsin kartongeilla.

Kaikki palkitut pakkaukset kuvineen löytyvät täältä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä