...
...

Kuva: Wipak

Voipakkaukset kiertoon

15.03.2022

Wipak lanseeraa voin pakkaamiseen uuden kierrätettävän käärepaperin, joka tarjoaa pienemmän hiilijalanjäljen perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Uusi voikääre on valmistettu uusiutuvasta FSC-sertifioidusta paperista ja siinä on käytetty luonnonmukaisia pinnoitteita, joilla on yhtiön mukaan erinomaiset happi- ja vesihöyrysulkuominaisuudet sekä rasvankestävyys.

– Toisin kuin markkinoilla olevat voikääreet, jotka ovat monimutkaisia materiaalirakenteita, uusi pakkausratkaisumme on täysin kierrätettävissä paperi- ja kartonkivirrassa. Lisäksi se muistuttaa ulkoisesti perinteistä voikäärettä ja voidaan optimoida asiakkaan tarpeisiin painatuksilla. Uusi paperikääre myös toimii olemassa olevilla pakkauskoneilla, kertoo Wipakin Iso-Britannian tekninen kehityspäällikkö Keith Gater.

Paperikääre on läpäissyt säilyvyyskokeet ja saanut lisäksi A+-luokituksen Bangorin yliopiston BioComposites Centren suorittamissa kierrätystesteissä. Gaterin mukaan tämä on korkein mahdollinen paperin kierrätystehokkuudessa saavutettava luokitus.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä