...
...

Perunapussi saa nostetta tyylikkäästä vyötteestä. Kuva: Into.

Viikon case: Perunaa tyylikkäästi

04.11.2019

Perunapussin ei tarvitse olla tylsä ja premium-peruna ansaitsee arvonsa mukaisen pakkauksen. Näin on ajatellut kasvisten tukkukauppaan erikoistunut Veljekset Kitola Oy. Yritys teki pakkausuudistuksen Kitola Premium -tuoteperheelle yhdessä mainostoimiston Innon kanssa.

Uusista pakkauksista henkivät Kitola Oy:n perinteet ja vuosikymmenien osaaminen. Pakkausuudistus on toteutettu ensisijaisesti kuluttajaa ajatellen. Kitola Premium -tuotteet tunnistaa nyt Premium-logosta. Uusissa pakkauksissa perinteiset lajikevärit keltainen, punainen ja vihreä helpottavat ja nopeuttavat tarvittavan perunalajikkeen löytymistä.

Pussin väri kertoo lajikkeen ja logo tuo Kitolan esiin. Kuva: Kitola.

Pakkauksen etu- ja takapuolella sijaitsevat perunalajikkeen käyttösuositukset sekä selkeät pakkausmerkinnät auttavat kuluttajaa löytämään juuri itselleen sopivan perunalajikkeen.

Veljekset Kitola Oy on vuonna 2007 perustettu perunan ja kasvisten pakkaukseen ja tukkukauppaan erikoistunut elintarvikealan perheyritys. Yrityksen liikevaihto oli 8,93 milj. euroa vuonna 2018 ja henkilökunnan määrä 28.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä