...
...

Viehekalastajalla on valinnanvaraa

22.06.2022

Erilaisilla vieheillä on erilaisia ominaisuuksia, ja sellaisia vaaditaan myös viehepakkauksilta. Uistimien koukut on jo turvallisuussyistä suojattava ja vieheen ulkonäön sekä yksityiskohtien tulisi olla hyvin esillä, jotta jokainen löytää omiin tarpeisiinsa oikeat välineet. Yhtäältä pakkaus ei saisi olla liian helppo avata, jotta tuotteet eivät päädy vääriin käsiin tai pakkaukset eivät avaudu vahingossa ja aiheuta haavereita. Toisaalta pakkaus avataan usein tilanteessa, jossa apuvälineiden määrä on rajallinen ja tuote halutaan nopeasti käyttöön.

Hankimme testiimme pakillisen kalanhärnäkkeitä: erilaisia uistimia ja jigejä. Siinä missä uistimet otetaan pakkauksesta käyttöön ja tyypillisesti säilytetään kalastuspakissa, silikonista valmistetut jigit kulkevat mukana omassa pakkauksessaan. Näin ollen myös pakkauksen uudelleensuljettavuus näyttelee eri vieheiden kohdalla erilaista roolia.

Testiin valikoituneita viehepakkauksia yhdistää se, että niissä ei ole lajitteluohjeita. Tässä voisikin ehkä olla seuraava kehitysaskel kohti entistä parempia kalastusvälinepakkauksia?

Lue koko artikkeli Pakkaus-lehdestä 4/2022 tai Pakkausyhdistyksen verkkosivuilta.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä