...
...

Verkkokaupan toimitukset jopa puolessa tunnissa

28.03.2022

Ravintolaruoan jakelualustastaan tunnettu Foodora on aloittanut yhteistyön kuljetustenhallintajärjestelmiä tuottavan nShiftin kanssa. Yhteistyön myötä Foodora laajentaa toimintaansa verkkokauppoihin ja avaa kuluttajille mahdollisuuden tilata jopa puolen tunnin kotiinkuljetus verkkokaupan ostoksilleen. Supernopeat kuljetukset ovat käytössä joka päivä aamusta iltaan. Yhteistyö laajentaa myös nShiftin toimintaa pikakuljetusten alueelle.

Osa suomalaisista verkkokaupoista käyttää jo nyt nShiftin kehittämiä verkkokaupan toimitusten hallintajärjestelmiä ja nämä käyttäjät voivat jatkossa tarjota asiakkailleen kotiinkuljetuksen Foodoran kautta. Nopeat jakelupalvelut tarjotaan verkkokauppoihin Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa.

– Ihmiset odottavat verkkotoimitusten toimivan heidän omilla ehdoillaan. Usein he eivät halua odottaa, vaan haluavat nopeimman mahdollisen toimituksen. Olen innoissani siitä, että voimme täyttää nämä odotukset tekemällä yhteistyötä nShiftin kanssa. Olemme yritys, joka tykkää tehdä asioita uudella tavalla, ja tämä yhteistyö antaa meille mahdollisuuden laajentaa tarjontaamme uusille markkinoille, sanoo Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen tiedotteessa.

Foodora on Suomessa ja Pohjoismaissa toimiva alusta kotiinkuljetukselle. Yritys on osa maailmanlaajuista Delivery Hero -konsernia. Foodora toimii Suomessa yli 90 paikkakunnalla ja sillä on noin 20 000 kauppa- ja ravintolakumppania yli 400 paikkakunnalla Pohjoismaissa. Vuonna 2021 perustettu nShift on pilvessä toimivien kuljetustenhallintajärjestelmien toimittaja, joka mahdollistaa lähes miljardin lähetyksen toimituksen ja palauttamisen 190 maassa.

 

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä