...
...

Vastuullinen liiketoiminta palkitaan EcoVadis Platinum -tasolla

10.08.2021

DS Smith on palkittu EcoVadis Platinum -tasolla toiminnastaan vastuullisen ja kestävän kehityksen mukaisen liiketoiminnan hyväksi. Saatu arviointi on parannusta DS Smithin vuosi sitten saavuttamaan Gold -tasoon. 

DS Smithin vahvuuksia arvioinnin mukaan ovat työ suljetun kierron saavuttamiseksi paremman suunnittelun avulla sekä luonnonvarojen suojeleminen yrityksen Now and Next -kestävän kehityksen strategian avulla, sitoutuminen 100% kierrätettyjen tai alkuperäketjun osalta sertifioitujen papereiden hankintaan ja sitoutuminen varmistamaan, että 100% merkittävistä tehtaista on ISO 50001 energiasertifioituja. 

– Olemme iloisia, että olemme parantaneet EcoVadis -arviotamme ja saavuttaneet platinatason. EcoVadis -arviointi on merkittävä asia asiakkaillemme, jotka voivat hyödyntää sen keräämiä tietoja etsiessään kestävän kehityksen mukaisten pakkausten valmistajia. Asiakkaamme haluavat, että voimme pakkausten toimitusketjuun vaikuttamalla auttaa heitä saavuttamaan heidän kestävän kehityksen tavoitteensa vähentämällä tuotteiden ympäristövaikutusta. Tässä apunamme on julkaisemamme Now and Next -kestävän kehityksen strategian mukaiset toimet, kertoo Wouter van Tol, Head of Government, Community Affairs and Sustainability. 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä