...
...

Valmiiksi pilkottuja vihanneksia ja juureksia suojakaasussa

12.10.2022

Via Kasvimaa -tuotteet ovat syntyneet HKScanin ja Vihannes-Laitilan yhteisprojektina, jonka vetäjäksi perustettiin huhtikuussa 2022 uusi yhteisyritys Kasviskonttori Oy.

Via Kasvimaa -tuotteet ovat käyttövalmiita, tuoreita valmiiksi kuorittuja ja pilkottuja vihanneksia ja juureksia, joissa ovat yrtit sekä tuore- ja kuivamausteet mukana. Tuoteperheeseen kuuluu kattilassa, uunissa ja pannulla valmistettavia tuotteita: keittoainekset, uunivalmiit kasvikset ja -perunat sekä maustetut kokkauskasvikset. Suurin osa raaka-aineista tulee Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelta. Tuotevalikoima elää satokausien mukaan.

Via Kasvimaa -tuotteilla halutaan paitsi helpottaa kotikokin työtä, myös vähentää ruokahävikkiä. 3-4 annoksen pakkauksissa on mukana suolaa luukuun ottamatta myös tarvittavat mausteet, joten ylimääräisiä tuotteita ei tarvitse ostaa. Tuotannossa syntyvä kuorijäte sekä muut tuotantoon kelpaamattomat osat hyödynnetään eläinrehuna tai biokaasun tuotannossa HKScanin materiaalitehokkuusperiaatteiden mukaisesti. Tehokkaalla materiaalien hyödyntämisellä pienennetään merkittävästi ruoantuotannon ympäristövaikutuksia.

Via Kasvimaa -tuotteet on pakattu suojakaasupakkauksiin. Uunijuurekset voi laittaa suoraan uuniin kartonkipakkauksessaan. Keittopakkausten musta muovirasia on kierrätettävä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä