...
...

Kuva: Meira

Vallila sai omat nimikkokahvit

02.10.2020

Maailman kahvipääkaupunginosalle Vallilalle omistettu uusi kahvibrändi Vallilan paahtimo täydentää Kulta Katriinan premium-tuotevalikoimaa lokakuussa. Vallilan paahtimon korkealaatuiset single origin -kahvit on tuotettu vastuullisesti pavusta pakettiin.

Meira on paahtanut kahvia Vallilassa jo yli sata vuotta, ja paahtimosta leviävä ikoninen tuoksu on tuttu niin helsinkiläisille kuin matkailijoille. Nyt alueen legendaarinen Meiran paahtimo valmistaa kahvia, jonka Vallilan paahtimo -tuotemerkki on omistettu täysin paahtimolle ja alueelle itselleen. Meiran Vallilan paahtimo -kahvit ovat kunnianosoitus tälle historialliselle paikalle.

– Olemme erittäin ylpeitä näistä kahveista ja siitä, mitä ne kertovat Vallilan alueen ja koko Suomen kahvikulttuurista. Nämä kahvit ovat todellinen makuelämys, unohtamatta vastuullista tuotantoa, aina viljelymaista pakkaukseen, sanoo Meiran kahveista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Eriika Reiss.

Kuluttajat vaativat yhä enemmän vastuullisuutta kahvintuottajilta. Myös Kulta Katriina panostaa jatkuvasti eettisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen tuotteissaan. Vallilan paahtimo -kahvit on tuotettu Rainforest Alliance ja UTZ-sertifioiduilla farmeilla Hondurasissa ja Ugandassa, mikä on linjassa Meiran asettamien vastuullisuustavoitteiden kanssa.

Myös Vallilan paahtimon pakkausmateriaalit tuotetaan kestävällä tavalla. Kahvipakkaus on tehty perinteisen alumiinia sisältävän laminaatin sijasta täysin alumiinittomasta ja osittain uusiutuvista kasviperäisistä raaka-aineista. Näin ollen pakkauksen hiilijalanjälki on 45 prosenttia aiempaa pienempi. Uuden paketoinnin kehittämisen kulmakivenä toimivat ympäristöystävälliset materiaalit, optimoitu paketin koko jätteen vähentämiseksi sekä kyky säilyttää kahvin autenttinen maku.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä