...
...

Fazer Yosa-uutuustuotteilla on Sydänmerkki.

Uutuusvälipalat ksylitolilla makeutettuna

31.08.2020

Fazer Yosa tuo markkinoille ksylitolilla makeutetut, lusikoitavat kauravälipalat. Uutuusmaut Uuniomena ja Marjapommi eivät sisällä lisättyä sokeria. Tuotteet saavat makeutensa hedelmistä ja marjoista sekä ksylitolista.

Fazer Yosa Xylitol Kauravälipaloissa on 69 % vähemmän sokeria kuin Suomessa myytävissä kauravälipaloissa keskimäärin, kerrotaan yrityksen tiedotteessa. Fazer Yosa Xylitol Kauravälipalojen sisältämä sokeri on peräisin kaurasta, marjoista ja hedelmistä ja niiden makeuttajana toimii ksylitoli. Maidottomat ja laktoosittomat tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne sisältävät 8 % kotimaista kauraa. Tuotteille on myönnetty Sydänmerkki.

– Lähdimme kehittämään Fazer Yosa Xylitol Kauravälipaloja kuluttajille, jotka haluavat välttää lisättyä sokeria välipalatuotteissa. Ksylitoli on suomalaisille tuttu makeuttaja, jonka käyttöä uudessa tuoteryhmässä ryhdyimme kokeilemaan. Lahteen on rakenteilla Fazerin uusi kauraksylitolitehdas, joten pääsemme jatkossa siirtymään näissä tuotteissa kotimaassa kestävästi tuotettuun makeuttajaan, kertoo brändi- ja kategoriajohtaja Susanna Kallio Fazerilta.

Fazer Yosa tuotteiden maku ja rakenne saadaan aikaan fermentoimalla. Uutuustuotteiden pakkauksissa on Sydänmerkki-tunnus ja pakkauksen osat voidaan kierrättää kartonki-, muovi- ja metallikeräykseen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä