...
...

Kuva: Creative Commons

Uutuuspastilleja muovirasioissa

11.08.2020

Cloetta tarjoaa potkua syksyyn salmiakkipastilleilla, jotka on pakattu muovirasioihin. Yrityksen muiden syysuutuuksien makeisten pakkauksissa luotetaan perinteisiin karkki- ja purkkapusseihin.

Uudet Sisu Potku -pastillit sisältävät B3-vitamiinia ja magnesiumia. Ne ovat sokerittomia puristepastilleja, joissa on salmiakkipäällyste. 30 gramaa tuotetta sisältävä muovirasia helpottaa annostelua. Valittavana on kaksi makuvaihtoehtoa: salmiakki ja Sisu-aromilla ryyditetty sisukas.

Syksyllä tarjotaan myös uusia Jenkki Professional  täysksylitolipurkkamakuja 90 gramman pusseissa. Jenkki Professional Orange, Raspberry & Peppermint uutuuspurkkapussi sisältää kolme makua: appelsiini, vadelma ja piparminttu. Jenkki Professional Classic Spearmint tarjoaa suosituin purukumimaun nyt täysksylitoliversiona. Tuotteeseen on lisätty nyt myös kalsiumia. Kolmas uutuuspurkka on sinkkiä sisältävä Jenkki Professional Ice Menthol. 

Muita uutuuskarkkeja ovat Malaco Lakusekoitus ja Malaco AllSorts Original. Lisäksi kauppoihin tuodaan Ruotsin suosituimmat Gott & Blandat -sekoitepussit. Original ja Familie Guf ovat viinikumisekoituksia. Fizzypop & co sen sijaan on sekoituspussi, josta löytyy mm. irtomakeisista tuttu Fizzypop. Makeissekoitukset ovat 170-210 gramman painoisissa pusseissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä