...
...

Kuva: Orkla

Uutuusherkkuja joulumarkkinoille

21.10.2020

Panda on luonut juhlavuotensa kunniaksi erityisiä herkuttelu- ja lahjatuotteita, jotka ovat taidonnäytteitä makeistehtaan 100-vuotisesta osaamisesta. Modernit ja näyttävät Vaajakoski Primus ja Vaajakoski Artisan -konvehtirasiat sisältävät tarkoin valitun kokoelman koristeltuja suklaakonvehteja. Suuremmasta 375 gramman Vaajakoski Primus -rasiasta löytyy kymmenen ja pienemmästä 116 gramman Vaajakoski Artisan -rasiasta kuusi erilaista makuyhdistelmää. Pandan suklaat valmistetaan UTZ-sertifioidusta kaakaosta, eivätkä ne sisällä palmuöljyä.

Vaihtelua perinteisiin ja tarjoilun helppoutta

Pandan lakritsi- ja raeosaamista edustaa yksinkertaisen tyylikäs Juhlarae-rasia. Vastaavaa tuotetta ei sesongista löydy, minkä vuoksi Juhlarae onkin yksi Pandan valikoiman ainutlaatuisimmista tuotteista – ja tervetullut uutuus niille, jotka kaipaavat vaihtelua perinteisemmille jouluherkuille.

Käärityt konvehdit on helppo asettaa tarjolle joulupöytään. Tänä vuonna käärekonvehtien laajaan joukkoon on lisätty muun muassa GIN Liköörikonvehti sekä Säde-sarjan uutuusmaut minttu ja suolaisen makea Salty Roasted Corn.

Virtuaalinen adventtikalenteri jouluikkunassa ja tuotteissa

Panda nähdään joulukuussa ensi kertaa Helsingin Stockmannin jouluikkunassa. Lisäkokemuksen ikkunaan tuovat Pandan AR-sisällöt, jotka avautuvat viikoittain adventtikalenterin tapaan. Sisältöjä varten tulee ladata ilmainen ja helppokäyttöinen Arilyn-sovellus.

Samoja AR-toteutuksia pääsee ihastelemaan joulukuun mittaan myös skannaamalla Vaajakoski Artisan -, Vaajakoski Primus – tai 300 gramman Juhlapöydän-konvehtirasian. Näin Panda haluaa tuoda jouluiloa AR-kokemuksen muodossa mahdollisimman moneen kotiin ympäri Suomen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä