...
...

HSM ProfiPack C400 -pahvisilppurin avulla pahveista syntyy verkkomaista materiaalia, joka suojaa tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Kuva: Antalis

Uusia ratkaisuja verkkokauppaan ja tuotteiden suojaamiseen

31.05.2021

Antalis Oy on saanut valikoimaansa FSC-sertifioidusta voimapaperista valmistettuja e-Green-postituspusseja, jotka soveltuvat erityisesti verkkokaupan tarpeisiin. Pusseissa on kaksinkertainen liimatarra ja repäisynauha, joten tuotteet on helppo pakata ja sulkea pussiin niin lähetettäessä kuin palautusten yhteydessä. E-Green-postituspusseja on mahdollista saada myös painettuina.

Antaliksen pakkausvalikoima on laajentunut myös ympäristöystävällisellä HYBRID-käsikiristekalvolla, jonka valmistuksessa on käytetty 30 prosenttia PCR-kierrätysmuovia ja 70 prosenttia neitseellistä muovia. HYBRID-käsikiristekalvo toimii kuten täysin neitseellinen kiristekalvo. Käytettäessä se on läpinäkyvä, vaikka täydessä rullassa sävy onkin vähän ”savuinen”.

HYBRID-käsikiristekalvolla on uusiomateriaalinsa ansiosta 30 prosenttia alhaisemmat CO2-päästöt verrattuna kokonaan neitseelliseen materiaaliin. Kalvo on myös kierrätettävä.

Käytetyille pahveille ja pahvilaatikoille voi puolestaan antaa uuden elämän pehmuste- ja täytemateriaaleina. Antaliksen valikoimaan kuuluvan HSM ProfiPack C400 -pahvisilppurin avulla pahveista syntyy siistiä verkkomaista materiaalia, joka muotoutuu tuotteiden ympärille ja pakkauksen sisälle suojaten tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

HSM ProfiPack C400 on vankka pöytäkone, jonka mitta-asteikon avulla pahveista pystytään tekemään tuotantolinjalle sopivan levyisiä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä