...
...

Kuva: Jospak

Uusia nimityksiä Jospakissa

18.02.2022

Heidi Heikkilä on nimitetty Jospak Oy:n hallintokoordinaattoriksi. Heikkilä vastaa lähtevien toimitusten ja niihin liittyvien prosessien hallinnasta. Tämän lisäksi hän on mukana yrityksen sisäisen viestinnän sekä ulkoisen markkinoinnin toteuttamisessa ja kehittämisessä.  Heikkilällä on kokemusta niin sisäisen viestinnän, ulkoisen markkinoinnin, myynnin tuen kuin myös finanssialan parista.

Vastuullisuusasiantuntijaksi nimitetyn Petra Katajiston päätehtäviä ovat vastuullisuusohjelman rakentaminen ja ympäristönsuojelun kehittäminen laatu- ja vastuullisuustiimissä. Katajisto on aiemmin toiminut Jospakin markkinoinnissa ja tuotanto-operaattorina sekä vastuullisuuskoordinaattorina.

Miia Stenholm on nimitetty Jospakin laatuasiantuntijaksi ja vastaa laatujärjestelmien ja tuotelaadun kehittämisestä osana laatu- ja vastuullisuustiimiä. Stenholm on toiminut Jospakilla aiemmin laatukoordinaattorina, ja hänellä on useamman vuoden kokemus erilaisista elintarviketeollisuuden prosessien ja laadun kehittämistehtävistä sekä vaativista asiakasprojekteista.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä