...
...

Uusia ja vanhoja karkkimakuja uusissa pakkauksissa

04.08.2020

Syksy tuo mukanaan Fazerin makeisuutuudet. Myös tutuista karkeista tuodaan tarjolle uusia pakkauskokoja. Salmiakin ystäville tarjotaan sokeriton vaihtoehto jaTyrkisk Peberin, Fazerin suklaan ja lakritsin yhdistelmä. Valkoisen suklaan ystävät saavat uuden levyn, ja Karl Fazer -levysarja täydentyy appelsiinikrokantilla. Uutuudet tulevat kauppoihin syyskuussa.  

Uutuutena markkinoille tulee trendikkäästi sokeriton ja vegaaninen salmiakki pinkissä 40 gramman karkkiaskissa. Samalla salmiakkiklassikot, myös vegaaniset Fazer Salmiakki ja Super Salmiakki, saavat uuden ilmeen. Askit kulkevat kätevästi mukana kaikkiin tilanteisiin, jotka vaativat salmiakkia.

Fazerin suosituista karkkibrändeistä tarjotaan nyt myös perhepakkauksia. Remix Mad Fruit Mix box 750 g sisältää Remix Madin hedelmäkarkit, vadelman ja colan makuiset sokeroidut möröt ja kirpeät happokielet vadelma-greippi ja persikka-banaani. Ässä Mix 800 g on sekoitus hedelmää ja salmiakkia. Frutti Original box 800 g on sekoitus vegaanisia ja luontaisilla väreillä ja mauilla valmistettuja karkkeja. Makuina vadelma, päärynä, sitruuna ja tutti frutti. Yritys suosittelee perhepakkauksia vaikkapa yhteisiin leffailtoihin.

Myös Fazer Lakritsin design saa uuden Fazer Northern Magic -ilmeen liukuvasti syksyn aikana. Pussit ovat uudelleen suljettavia, tuote ja vegaanisuus käyvät selkeästi ilmi.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä