...
...

Uusi viestintäpäällikkö Rinkiin

12.04.2021

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n uudeksi viestintäpäälliköksi on nimitetty FM Heli Satuli. Satulilla on monipuolinen kokemus viestinnästä ja vaikuttamistyöstä sekä Suomessa että Brysselissä.

Satuli on toiminut aiemmin toimittajana ja EU-kirjeenvaihtajana Aamulehdessä, Kauppalehdessä, Nykypäivässä ja MustReadilla. Hän on työskennellyt myös matkailu- ja ravintola-alan työnantajajärjestö MaRan viestintäpäällikkönä, Outokummun konserniviestinnässä sekä entisen pääministerin Alexander Stubbin erityisavustajana Euroopan parlamentissa. Satuli siirtyy Ringin viestintäpäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi suomalaisen sähköautojen latauspalveluyritys Virran (Liikennevirta) viestintäjohtajan paikalta.

–Rinki toimii ilmastonmuutoksen, kaupungistumisen ja kiertotalouden kaltaisten megatrendien keskiössä. Tätä merkityksellisempää ja mielenkiintoisempaa toimialaa saa hakea. Edessä on isoja haasteita; uusi jätelaki ja EU-sääntely lisäävät pakkaustuottajien vastuuta ja kustannuksia lähivuosina merkittävästi. Samalla toimialan rooli ja painoarvo yhteiskunnassa kasvavat entisestään. Ringistä löytyy asiantuntemusta ja osaamista ottaa haaste vastaan, mutta jokaisen suomalaisen panosta tarvitaan, että pakkaukset kiertävät, toteaa Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n viestintäpäällikkö Heli Satuli.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä