...
...

Uusirepäisynauharatkaisu ei vaadi kartongin perforointia. Kuva: Walki.

Uusi repäisynauha mahdollistaa jälkikäytön

01.04.2019

Walki on kehittänyt uuden repäisynauharatkaisun, joka mahdollistaa pakkauksen sulkemisen siististi uudelleen. Walki-Tear-Strip ei käytä tavalliseen tapaan perforointia, vaan muovinauha on yhdistetty kartonkiin. Suojakerros pysyy siksi ehjänä, ja tuote säilyy turvallisesti.

Uusi repäisynauha kehitettiin aluksi kalapuikkojen pakkaamiseen. Sitä voidaan käyttää nyt monenlaisiin tuotteisiin sopivien estokerrosten avulla. Walkin mukaan muovinauhan yhdistämisprosessi on monimutkainen, sillä nauhan pitää olla tarpeeksi vahva avatakseen pakkauksen, mutta niin ohut että se ei haittaa pakkauksen valmistamista.

Kun pakkaus avataan nauhasta, saadaan kaksi osastoa, jotka voidaan sulkea uudelleen työntämällä osastoja toistensa päälle.  Tämä säästää resursseja, kun pakkauksen sisältöä ei tarvitse siirtää toiseen pakkaukseen, esimerkiksi muovipussiin.

”Ratkaisua voidaan käyttää esimerkiksi pakasteissa, kuivatuotteissa ja terveydenhoidon tuotteissa valitsemalla sopivat barrieerit tuotteeseen”, sanoo Stefan Erdmann, Technical Service & Development Manager, Barrier Board, Walki.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä