...
...

Uusi puu -kilpailu alkaa

19.10.2020

Puupohjaisia innovaatiota kartoittava Uusi puu -kilpailu käynnistyy 22.10. – tervetuloa webinaariin klo 10.

Puupohjainen biotalous on täällä vahvasti jo nyt. Mikä merkitys ratkaisuilla on Suomen taloudelle ja globaalisti ympäristön kannalta nyt ja tulevaisuudessa? Uusi puu -hanke tuo puupohjaisen biotalouden innovaatiot tutuksi ja etsii jälleen uusia ratkaisuja globaalien megatrendien ja Covid-19:n aiheuttamiin haasteisiin.

Jo neljännen kerran järjestettävän Uusi puu -kilpailun avulla etsitään uusia innovatiivisia puupohjaisia ratkaisuja tiedostavan kuluttamisen, resurssiniukkuuden, kaupungistumisen, väestörakenteen muutosten ja digitalisoitumisen haasteisiin. Kilpailun ajankohtaisena kategoriana on Covid-19, jonka luomiin haasteisiin liittyviä puupohjaisia ratkaisuja kannustetaan ilmoittamaan kilpailuun. Kilpailun kymmenhenkinen tuomaristo koostuu kansanedustajista ja biotalouden asiantuntijoista Lukesta, VTT:ltä, Business Finlandista, Suomen Metsäsäätiöstä ja Smart & Clean -säätiöstä.

Kilpailuaika on 22.10.-31.12.2020. Kilpailun säännöt, ilmoittautumislomake ja tuomaristo julkaistaan osoitteessa www.uusipuu.fi/kilpailu. Kaksivaiheisen kilpailun viisi finalistia selviävät Metsäpäivillä 4.2.2021 ja voittaja julkistetaan 27.4.2021 PulPaper -messuilla.

Uusi puu -kilpailu lanseerataan Metsäpäivien etkot -webinaarissa 22.10. klo 10-11, johon voi ilmoittautua 20.10. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Metsapaivien_etkot_webinaari_2020

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä