...
...

Uusi joustopakkausmateriaali Mondilta

10.08.2022

Mondi on kehittänyt yhteistyössä Dow’n kanssa uudenlaisen, kierrätettävän terveyssiteiden sekundääripakkauksen, jonka käyttäjänä on hygieniatuotteiden valmistaja Essity. Uudessa materiaalissa on käytetty raaka-aineena uusiutuvia ja kierrätettyjä materiaaleja.

Uusi, innovatiivinen pakkaus edistää Essityn kestävän kehityksen tavoitteita käyttämällä uusiutuvaa materiaalia ja paperiteollisuuden sivutuotetta. Ratkaisu tarjoaa saman korkeatasoisen suojan kuin ennen käytössä ollut materiaali – sen tiiveysominaisuudet estävät kosteuden ja valon. Materiaalilla on myös hyvät painatusominaisuudet. Pakkaus on käytössä Essityn eurooppalaisten terveyssidebrändien, kuten Bodyformin, Libressen, Nanan ja Nuvenian pakkauksina.

– Haasteena oli löytää uusiutuvan ja kierrätetyn sisällön paras yhdistelmä, joka säilyttää tuotteiden laadun ja Essityn tarvitseman tuotantotehokkuuden. Testasimme useita vaihtoehtoja, kunnes löysimme sopivimman ratkaisun, Marjo Kuisma Mondilta toteaa.

Guosheng Zhang, Essityn Global Technical Innovation Manager Feminine Care sanoo: – Uudella terveyssidepakkauksellamme on entistä pienempi hiilijalanjälki. Ratkaisu osoittaa meidän ja Mondin sitoutumisen Ellen MacArthur Foundation -säätiön tavoitteisiin: pyrimme kierrätyskelpoisuuteen ja lisäämään kierrätysmuovin käyttöä pakkauksissamme.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä