...
...

Kuva: Jujo Thermal

Uudet tuotantotilat Shieldplus-pakkausmateriaalille

01.10.2020

Lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön valmistava Jujo Thermal Oy käynnisti viime vuonna investointiprojektin Shieldplus-pakkausmateriaalin teollisen tuotannon aloittamiseksi. Uusi tuotantolaitos on nyt valmistunut Kauttualle.

– Shieldplus-sarja on uusi tuoteryhmä, jonka tuotannon aloittamista varten tuotantotiloja on uudistettava. Rakennus- ja muutostyöt ovat sujuneet aikataulussa, ja kuluneen vuoden aikana tuotantotilojemme pastakeittämöä on laajennettu vastaamaan tuotannon tarpeita. Ulkopuolisen silmiin investointiprojekti näyttää kokoelmalta säiliöitä, pumppuja, putkia, liettimiä ja miksereitä. Projektin näkymätön, mutta tärkein, osa on kuitenkin koko kuluneen vuoden jatkunut, ja edelleen jatkuva, tuotekehitystyö, kertoo projektipäällikkö Juha-Pekka Kaivola.

Shieldplus-tuotteet on valmistettu paperipohjaisesta materiaalista, jolla on erinomaiset suojaominaisuudet happea, kosteutta ja tuoksuja vastaan. Puupohjaisista kuiduista koostuva kierrätettävä materiaali on päällystetty vesipohjaisella suojapäällysteellä.

– Uskomme, että ympäristöystävällisten pakkausmateriaalien kehitystyössä paperi on osa ratkaisua. Shieldplus on materiaalina kierrätettävä, ja se on vastuullinen vaihtoehto asiakkaidemme loppusovelluksiin. Investointi vahvistaa myös meidän tuotekehitystämme. Tavoitteenamme onkin valmistaa tulevaisuudessa myös muita pakkausmateriaaliksi soveltuvia paperipohjaisia materiaaleja, kertoo tekninen kehitysjohtaja ja pakkausasiantuntija Masashi Okamoto.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä