...
...

Kuva: UPM

UPM:ltä kaksi uutta barrieeripaperia

16.09.2022

Uudet paperilaadut UPM Confidio ja UPM Confidio Pro ovat molemmat kuumasaumattavia, barrieerilla varustettuja ja ne voidaan lajitella kierrätykseen.

 Uusimmat tuotteemme kestävien ja kierrätettävien pakkauspapereiden valikoimassamme yhdistävät kosteuden ja rasvan kestävyyden erinomaisiin kuumasaumausominaisuuksiin. Tämä tekee niistä kilpailukykyisiä markkinoilla, todetaan UPM Specialty Papersin tiedotteessa. UPM Confidio Pro -laadulla on erinomaiset painatusominaisuudet painomenetelmästä riippumatta, ja yhdistettynä kuumasaumautumiseen, kosteudenkestävyyteen, rasvankestävyyteen ja mineraaliöljysulkuun, se on hyödyllinen monissa loppukäyttökohteissa. UPM Confidio ja UPM Confidio Pro sopivat sekä primääri- että sekundääripakkauksiin kuiville, rasvaisille ja pakastetuille tuotteille. Ne ovat turvallisia suorassa elintarvikekontaktissa.  

–Tavoitteenamme on korvata perinteiset fossiilipohjaiset pakkaukset ja lisätä uusiutuvien pakkausratkaisujen osuutta. UPM Confidio ja UPM Confidio Pro ovat kierrätettäviä, kustannustehokkaita ja turvallisia käyttää ominaisuuksiensa ansiosta, sanoo UPM Specialty Papersin EMEA-alueesta vastaava Tommi Heinonen.

UPM Confidion ja UPM Confidio Pron kehitystyö perustui pitkälti asiakkailta saatuun palautteeseen ja yhteistyöhön Fazerin kanssa. Kuumasaumattavuus oli asiakkaalle tärkeä ominaisuus.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä