...
...

UPM:n biokemikaalijalostamon rakennustyömaa Leunassa Saksassa. Kuva: UPM

UPM investoi muovien täyteainetuotantoon

03.05.2022

UPM Biochemicals ja KRAHN Chemie Deutschland GmbH ovat allekirjoittaneet jakelusopimuksen UPM BioMotion -täyteaineiden markkinoimiseksi yksinoikeudella Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. UPM:n täysin uudet uusiutuvat toiminnalliset täyteaineet (Renewable Functional Fillers, RFF) korvaavat fossiilipohjaisen hiilimustan ja silikan muoveissa, liimoissa ja tiivisteaineissa sekä maaleissa ja pinnoitteissa.

UPM:n uusiutuvien toiminnallisten täyteaineiden hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi verrattuna perinteisiin öljypohjaisiin tuotteisiin. Uuden materiaalin avulla teollisuus voi edistää ilmastotavoitteiden saavuttamista ja vastata nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin, kun kuluttajien vaatimukset tuotteiden vastuullisuudesta lisääntyvät.

– Innovatiivisia uusiutuvia toiminnallisia täyteaineita käytetään muovien ja muiden polymeeripohjaisten tuotteiden valmistukseen. Auto-, elektroniikka- ja pakkausalan sääntely edellyttää yrityksiä täyttämään yhä tiukemmat ympäristöstandardit. Yhteistyö alan johtavan jakeluyhtiön kanssa mahdollistaa tuotteemme tuomisen markkinoille, sanoo UPM Biochemicalsin myynti- ja markkinointijohtaja Christian Hübsch.

UPM Biochemicals on uusi tulokas kemikaalimarkkinoilla. UPM investoi parhaillaan 750 miljoonaa euroa maailman ensimmäiseen uusiutuvia monoetyleeniglykoleja (bMEG) ja uusiutuvia toiminnallisia täyteaineita tuottavaan biojalostamoon Leunassa Saksassa. Tuotteet valmistetaan kestävästi tuotetusta ja sertifioidusta lehtipuusta.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä