...
...

Kuva: Unilever.

Unilever Suomessa johtajavaihdoksia

22.05.2019

Unilever on julkistanut Erja Hyrskyn, Unilever Suomen toimitusjohtajan, nimityksen uuteen rooliin. Hyrsky aloittaa strategiajohtajana Unileverin globaalien toimintojen parissa Lontoossa. Samalla Unilever nimittää Jonas Idströmin uudeksi toimitusjohtajaksi Suomen toimintoihin.

”On suuri ilo liittyä Lontoon tiimiimme ja odotan innolla pääseväni vahvistamaan entisestään strategiamme toteutusta globaaleilla markkinoilla sekä tuomaan paikallistason markkinaosaamista Unileverin johtotiimiin. Olen samalla erittäin iloinen saadessani julkistaa myyntijohtaja Jonas Idströmin seuraajakseni”, Hyrsky sanoo.

Jonas Idström aloitti Unilever-uransa vuonna 2003 ja tuo uuteen toimenkuvaansa paljon liiketoimintakokemusta. Hän on toiminut monipuolisesti eri myynnin ja myynnin johtotehtävissä Unileverin eri kategorioissa ja lukuisten asiakkaiden kanssa.

”Odotan innolla, että pääsen tuomaan kaiken kokemukseni mukaan tiimin toimintaan ja toteuttamaan kunnianhimoisia kasvutavoitteitamme Suomessa. Meiltä löytyy maailman ikonisimpia brändejä, kuten Magnum, Omo, Dove ja Ingman, sekä lahjakas tiimi ja vahva sitoutuminen kestävään kehitykseen. Uskon, että näiden avulla meillä on hienot mahdollisuudet menestyä”, Idström sanoo.

Muutokset astuvat voimaan 1. heinäkuuta 2019 alkaen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä