...
...

Tyylikkyyttä ja ongelmanratkaisua saippuapakkauksilla

04.08.2020

Onnenpussin pajalla syntyy käsityönä perinteisiä saippuoita ja suolasaippuoita. Nippu suloisia saippuatuotteita kävi hiljattain lävitse pakkausuudistuksen.

Onnenpussin tuotepakkausten uudistamiselle nähtiin tarvetta myynnin ja markkinoinnin takia. Myös pakkausmerkinnöille kaivattiin lisää tilaa. Minpackin toteuttama pakkaussuunnittelutyö sisälsikin ongelmanratkaisua ja toi mukanaan hyötyjä. Tärkeä kriteeri kumppanin valinnassa oli se, että pakkauksen rakennesuunnittelun ja graafisen suunnittelun saa saman katon alta.

–      Kunnollisten pakkausten ansiosta varastonhallinta on helpottunut ja tuotteet saa maailmalle entistä nopeammin, saippuayrittäjä Marjo Räsänen kertoo. Aiempi pakkausratkaisu – vyöte saippuan ympärillä – aiheutti paljon käsityötä tilausten toimitusvaiheessa. Huolellisesta kiinnityksestä huolimatta vyöte ei pysynyt kunnolla paikallaan, eikä tuote näyttänyt houkuttelevalta jälleenmyyjän myyntipisteessä. Nyt käsityön tarve on vähentynyt ja pakkaus näyttää houkuttelevalta. Uudistetuissa pakkauksissaan saippuoita voi myös varastoida odottamaan lähetystä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä