...
...

Kuva: BillerudKorsnäs

Tuotenäytteet käärittynä paperiin

30.04.2020

BillerudKorsnäs ja Syntegon Technology ovat yhteistyössä kehittäneet pakkausjärjestelmän paperista muovatuille kapseleille. Uuden pakkausratkaisun avulla voidaan vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin esimerkiksi tuotenäytteiden pakkaamisessa.

Järjestelmä yhdistää yritysten osaamisen laite- ja materiaalipuolella: BillerudKorsnäsin muovattavasta FibreForm-paperista valmistetaan asiakkaan tarpeita vastaavia kapseleita Syntegonin muodostus-, täyttö- ja sinetöintikoneella. Kapseliratkaisua voidaan käyttää muun muassa annos- ja täyttöpakkauksissa, ja ne voidaan räätälöidä yksityiskohtaisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

– FibreForm-paperi voidaan muotoilla juuri niin kuin asiakas toivoo. FibreForm on luonnonmukainen vaihtoehto monille sellaisille pakkauksille, jotka on aiemmin valmistettu muovista. Lisäksi se mahdollistaa kohokuvioinnin paremmin kuin tavallinen paperi, jolloin saadaan aikaan 3D-tehosteita, kertoo BillerudKorsnäsin projektipäällikkö Simon Johansson.

Uusi järjestelmä tarjoaa vaihtoehdon paitsi yksittäisille annospakkauksille, myös sellaisille tuotteille, jotka tavallisesti pakataan läpipainopakkauksiin. Ohuen suojakerroksen ansiosta paperista muovattuja kapseleita voidaan lisäksi käyttää elintarvikkeiden, kuten levitteiden, margariinin ja keksien pakkaamiseen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä