...
...

Kuva: Neste

The Change Book -raportti keskittyy innovaatioihin

02.02.2022

Neste on tänään julkaissut uuden markkinoihin ja innovaatioihin keskittyvän englanninkielisen raporttinsa nimeltä The Change Book. Raportissa kootaan yhteen validoituihin tietoihin perustuvia Nesteen asiantuntijanäkemyksiä muun muassa lainsäätäjien käyttöön uusiutuvan ja kiertotalouteen perustuvan tulevaisuuden luomiseksi. Julkaisu keskittyy kolmeen keskeiseen teemaan, joita ovat vastuullisuuden ja kiertotalouden kasvava merkitys kuluttajille, teollisuuden uudet mahdollisuudet päästövähennyksiin sekä vastuullisen liikkumisen edellyttämä kehitys ja innovointi.

Julkaisu tarjoaa tietoa ja vastaa keskeisiin kysymyksiin siitä, miten maailmanlaajuista sääntelyjärjestelmää sekä kuluttajien ja kiertotalouden välisiä yhteyksiä tulisi kehittää. Raportti käsittelee myös sitä, miten laajempaa teollista päästövallankumousta voidaan johtaa ja miten tehdä liikenteestä globaalisti kestävää. Ennen kaikkea The Change Book on kutsu yhteistyöhön, jonka tarkoitus on vauhdittaa vastuullisessa muutoksessa tarvittavien uusien teknologioiden kehitystä.

– Tutkimustieto osoittaa selvästi, että kaikki ratkaisut päästöjen vähentämiseksi on otettava käyttöön. On tärkeää voida hyödyntää eri raaka-ainevaihtoehtojen täysi valikoima sen sijaan, että yrittäisimme arvailla ja valita yksittäisiä teknologisia ratkaisuja. Tarvitsemme läpimurtoja luovia innovaatioita ja keskittymistä tutkimukseen ja teknologian kehittämiseen, jotta pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ja arvoa luovia ratkaisuja tulevaisuudessa, sanoo Nesteen innovaatiojohtaja Lars Peter Lindfors.

Kiihtyvä ilmastokriisi vaatii nopeita ja konkreettisia toimia. The Change Book -raportin avulla Neste kutsuu yrityksiä ja tutkimuslaitoksia yhteistyöhön kehittämään innovaatioita ja teknologioita, joita tarvitaan nopeuttamaan vastuullista muutosta.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä