...
...

Täyttöpakkaukset kosteusvoiteisiin

22.08.2022

Lumenen Nordic Hydra -sarjan voiteiden uusissa täyttöpakkauksissa on käytetty 72 prosenttia vähemmän muovia kuin yrityksen tavallisissa kosteusvoidepurkeissa. Lumenen kasvovoidepurkkeja on kehitetty vastuullisemmiksi jo pitkään. Vuonna 2021 otettiin käyttöön entistä helpommin kierrätettävä purkki, jossa on 45 prosenttia vähemmän muovia. Nyt Nordic Hydra -sarjan kosteusvoidepurkit ovat ensi kertaa myös uudelleentäytettäviä.

Täyttöpakkaukset sisältävät samat kosteuttavat voiteet kuin kasvovoiteiden alkuperäispakkaukset. Ensimmäiset 50 millilitran täyttöpakkaukset ovat saatavilla sarjan kolmeen eri päivävoiteeseen sekä yövoiteeseen.

Täyttöpakkaus on helppo asettaa uudelleentäytettävään voidepurkkiin. Nordic Hydra -sarjan kosteusvoiteiden täyttöpakkaukset on valmistettu täysin kierrätettävästä PP-muovista ja ne voi kierrättää muovinkeräyksessä. Täyttöpakkausten foliokansi on metallia ja soveltuu metallinkeräykseen. Sarjan uudelleentäytettävä voidepurkki ja sen kansi on tehty muovista, ja ne voi kierrättää muovipakkauskeräyksessä. FSC®-sertifioidusta kartongista valmistettu ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä.

Kosmetiikan täyttöpakkaukset eivät vielä ole valtavirtaa, vaikka niitä tuleekin pikkuhiljaa eri sarjojen meikki- ja ihonhoitotuotteisiin.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä