...
...

Kuva: UPM

Tavoitteena ilmastonmuutoksen hillitseminen

20.09.2021

YK:n johtava kestävän kehityksen foorumi Global Compact on nimennyt UPM:n maailman 37 vastuullisimman yrityksen joukkoon. Yhtiö sai LEAD-statuksen ainoana metsäteollisuuden edustajana ja ainoana suomalaisena yrityksenä. UPM:llä on ollut LEAD-status jo vuodesta 2016 lähtien.

– LEAD-yritykset edustavat toimijoita, jotka ovat osoittaneet erittäin vahvaa sitoutumista Global Compact -aloitteeseen. Maailma tarvitsee enemmän kuin koskaan LEAD-jäsenten kaltaisia yrityksiä, jotka pyrkivät jatkuvasti parantamaan oman toimintansa vastuullisuutta ja sitä kautta rakentamaan parempaa maailmaa, sanoo Global Compactin pääjohtaja Sanda Ojiambo.

UPM:n tavoitteena on hillitä ilmastonmuutosta ja luoda lisäarvoa kestävällä metsänhoidolla, innovoimalla uusia tuotteita ja vähentämällä yhtiön CO2 -päästöjä 65 prosentilla.

– Vastuullisuus on Biofore-strategiamme ytimessä. Yksiselitteinen tarkoituksemme on luoda fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta, ja se ohjaa päivittäistä toimintaamme, sanoo UPM:n vastuullisuusjohtaja Sami Lundgren. – UPM on allekirjoittanut kaksi merkittävää maailmanlaajuista ilmastositoumusta, YK:n 1,5 °C-ilmastotavoitteen ja The Climate Pledge -sitoumuksen. Molemmat aloitteet pyrkivät kunnianhimoisesti nollapäästöihin, Lundgren jatkaa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä