...
...

Tavataanko Interpackissa?

10.11.2020

Interpack alentaa hintoja ja lieventää peruutusehtoja, mutta pysyy päätöksessään järjestää tapahtuma 25.2.-3.3.2021 Düsseldorfissa.  

Messe Düsseldorf vahvistaa 10.11.2020 lähetetyssä tiedotteessaan järjestävänsä Interpack-messut 25. helmikuuta – 3. maaliskuuta 2021 välisenä aikana. COVID-19-pandemian ja odotettavissa olevan pienemmän kävijämäärän vuoksi kaikkien näytteilleasettajien osallistumismaksuja alennetaan. Niille näytteilleasettajille, jotka eivät voi tai eivät halua osallistua tapahtumaan, annetaan mahdollisuus perua osallistuminen tietyin ehdoin.

– Ymmärrämme täysin näytteilleasettajiemme huolenaiheet nykytilanteessa. Toisaalta olemme saaneet myös palautetta siitä, kuinka tärkeitä henkilökohtaiset kohtaamiset ovat asiakkaillemme ja mikä merkitys Interpackilla on pakkausteollisuudelle, kommentoi projektijohtaja Thomas Dohse.

Interpack 2021 -tapahtumassa toteutetaan testattua hygienia- ja infektiosuojauskonseptia, jota noudattamalla avulla näytteilleasettajat ja kävijät voivat tavata turvallisesti näyttelytiloissa, todetaan tiedotteessa.

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä