...
...

Kuva: Paulig

Syötävän söpö kahvipakkaus

03.11.2021

Joulunajan Juhla Mokka -kahvipaketit ovat tänä vuonna kuin pieniä piparkakkutaloja. Juhla Mokka tuo makunsa myös piparkakkuun uuden piparkakkureseptin muodossa. Resepti on tehty yhteistyössä Kinuskikissan kanssa.  

Juhla Mokka juhlistaa vuoden 2021 joulupakkauksellaan joulun tekemisen ja valmistelun iloa. Piparkakkujen leipominen on varmasti monille suomalaisille se tutuin jouluperinne, jolla joulutunnelmaa luodaan. Piparkakkutaloa muistuttava kahvipakkaus on oiva joulun lahjaidea ja esimerkiksi tuliainen kylään mentäessä.

– Juhla Mokka -kahvin tärkeänä teemana on jo yli 40 vuoden ajan ollut intohimo tekemiseen. Olemme vuosien varrella nostaneet esiin ansioituneita tai lupaavia käsityöläisiä ja juhlistaneet tekemisen riemua. Jokainen meistä on tekijänä erilainen, ja toteuttaa asioita omalla tavallaan. Myös jokainen joulu on oman näköisensä, ja se on rikkaus. Haluamme Juhla Mokka -kahvilla tuoda esiin joulun tekemisen iloa, sillä iso osa joulun tunnelmasta syntyy puuhastelusta ja yhdessä olosta esimerkiksi kahvikupposen äärellä, Pauligin Suomen vähittäiskaupan markkinointipäällikkö Kati Kyllönen kertoo.

Kinuskikissalta Juhla Mokka -piparkakkuresepti 

Sosiaalisen median vaikuttaja ja bloggari Sini Visa Kinuskikissa-blogista on kehittänyt Juhla Mokka -kahvia sisältävän piparkakkureseptin, jossa kahvia käytetään sekä taikinassa että paistetun piparin koristelussa.

– Klassikon uudistaminen oli haaste minun makuuni. Tein kahvilla ja piparkakkutaikinalla lukuisia kokeiluja ja päädyin lopulta siihen, että taikinaan lisätään kahvijauhetta sellaisenaan. Piparkakuissa on lisäksi koristelu tärkeää, ja tällä kertaa käytin myös tomusokerikuorrutteeseen Juhla Mokka -kahvia, Visa kertoo.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä