...
...

Sulapacin Nordic Collection -kosmetiikkapakkausten tuotesarjan valmistus laajentuu. Kuva: Sulapac.

Sulapack ja Quadpack yhteistyöhön kosmetiikassa

13.12.2019

Sulapack on tehnyt yhteistyösopimuksen kansainvälisen kosmetiikkapakkauksia tuottavan Quadpack-yrityksen kanssa. Yritykset tulevat tuottamaan yhdessä mikromuovista vapaita pakkauksia maailman kosmetiikkateollisuudelle.

Yhteistyön tavoitteena on tiedotteen mukaan taata, että Sulapacin nykyiset ja tulevat asiakkaat saavat pakkauksia entistä tehokkaammin. Yhteistyön avulla saadaan laajempi tuotevalikoima, suurempi tuotantokapasiteetti ja parempi räätälöintivalmius.

”Meillä on tuhansia kyselyjä kosmetiikka-asiakkailta ympäri maailmaa. Ne koskevat Nordic Collection -pakkausvalikoimaamme, jonka volyymi on myyty loppuun jo elokuussa 2019. Quadpack on yksi Euroopan 10 suurimmasta kosmetiikkapakkausten tuottajasta. Heidän avulla pystymme palvelemaan entistä tehokkaammin laajempaa asiakaspohjaa”, sanoo Sulapacin myynnin vetäjä Ami Rubinstein.

Quadpack käyttää Bi-Injection puhallusmuovaustekniikkaa, jossa voidaan käyttää kahta materiaalia samanaikaisesti. Se soveltuu hyvin Sulapacin kuitumateriaaliin ja suojakerrokseen. Quadpack tulee lanseeraamaan uuden Nordic Collection -tuotevalikoiman keväällä 2020. Siihen kuuluu 15, 30 ja 50 senttilitran pakkauksia. Lisäksi tuotevalikoimaa on tarkoitus täydentää pian uusilla pakkaustyypeillä.

Sulapacin kehitystä vauhdittaa myös uusi 15 miljoonan euron rahoitus, jonka yritys varmisti joulukuussa. Investoijien joukossa on luksustuotteiden valmistaja Chanel.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä