...
...

Suklaarakeet paperipakkauksiin

25.01.2021

Smarties-tuotemerkki siirtyy käyttämään kierrätettäviä paperipakkauksia tärkeimmissä makeistuotteissaan maailmanlaajuisesti. Kaikki Suomessa myytävät Smarties-makeiset pakataan paperisiin pakkauksiin huhtikuun loppuun mennessä.

Uudet pakkaukset otetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa käyttöön helmikuun aikana. Suomen tuotevalikoimaan kuuluvat Smarties 38g -putket ja Multipack 4x34g. Maailmanlaajuisesti 90 prosenttia pakkauksista tulee olemaan paperisia. Muutoksen myötä syntyy 372 tonnia vähemmän muovijätettä pelkästään Euroopan, Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan markkina-alueella.

Uudet Smarties-paperipakkaukset on valmistettu päällystetystä paperista, paperitarroista tai pahvikartongista. Smarties-pakkaukset ovat kierrätettäviä useimmissa maissa, joissa Smarties-tuotteita myydään, mukaan lukien Suomi. Tiedot Smarties-paperipakkausten asianmukaisesta hävittämisestä on lisätty etiketteihin kuluttajien tietoisuuden lisäämiseksi.

”Pakkausasiantuntijamme ovat testanneet uudet pakkaukset varmistaakseen, että ne pitävät Smarties-suklaarakeet erinomaisessa kunnossa kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Teimme myös useita muutoksia olemassa oleviin tuotantolinjoihimme, jotta voimme kääriä tuotteet repimättä tai puhkaisematta paperi”, Nestlé Confectionery Product Technology Centren johtaja Louise Barrett sanoo.

Nestlé investoi merkittävästi tehtaidensa päivittämiseen maailmanlaajuisesti. Smarties-pakkausten muutos on vain yksi tuotemerkin aloitteista, joiden tavoitteena on tukea kestävyyttä ja parantaa tuotekokemusta.

Nestlé aikoo vaihtaa kaikki pakkauksensa kierrätettäviksi tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2025 mennessä. Myös neitseellisten muovien käyttöä vähennetään kolmanneksella samana aikana.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä