...
...

Stora Enson De Jong Packagingin osto varmistui

06.01.2023

Stora Enso on saanut päätökseen hollantilaisen De Jong Packaging Groupin oston. Yhtiö on Benelux-maiden suurimpia aaltopahvipakkausten valmistajia. Syyskuussa 2022 ilmoitettu yritysosto, jonka yritysarvo on noin 1 020 miljoonaa euroa, saatiin päätökseen tänään viranomaisten hyväksynnän ja työntekijöiden kuulemisen jälkeen.

Yritysosto vahvistaa Stora Enson asemaa Euroopan pakkausmarkkinoilla, ja mahdollistaa pääsyn Alankomaiden, Belgian, Saksan ja Ison-Britannian aaltopahvipakkausmarkkinoille. Yritysoston myötä Stora Enson Packaging Solutions -divisioonan aaltopahvipakkauskapasiteetti kasvaa noin 1 200 milj. neliömetriä yli 2 000 milj. neliömetriin, kun lasketaan mukaan De Jongin laajentumishankkeet. De Jong Packaging Groupin vuoden 2022 liikevaihdon arvioidaan olevan noin miljardi euroa. Sen tuotevalikoima ja markkina-alueet täydentävät ja parantavat Stora Enson tarjontaa erityisesti tuoretuotteiden, verkkokaupan ja teollisuuden pakkauksissa.

– Olen iloinen voidessani toivottaa De Jong Packaging Groupin tervetulleeksi osaksi Stora Ensoa. Tämä yritysosto edistää Stora Enson strategista suuntaa nopeuttamalla liikevaihdon kasvua ja kasvattamalla markkinaosuuttamme uusiutuvissa pakkauksissa Euroopassa”, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Annica Bresky.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä