...
...

Kuva: Stora Enso

Stora Ensolta uusi elintarviketurvallinen kraftlainer

28.05.2020

Muovipakkausten korvaaminen uusiutuvilla materiaaleilla ja verkkokaupan kasvu lisäävät aaltopahvin pintakartonkina käytettävien kraftlainereiden kysyntää. AvantForte by Stora Enso on uusi kraftlainer, joka sopii tuoretuotteiden ja rasvaisten tai kosteiden elintarvikkeiden pakkauksiin sekä verkkokauppapakkauksiin.

AvantFortesta tulee Stora Enson aaltopakkausmateriaaleista koostuvan Avant-tuoteperheen lippulaiva. Sekä ruskeana että valkopintaisena saatavaan AvantForteen käytetään vain kestävästi hankittua ensikuitua. Stora Enso muuntaa Oulun tehtaan päällystettyä hienopaperia valmistavan koneen aaltopahvin pintakartonkia valmistavaksi koneeksi, jonka tuotannon on suunniteltu käynnistyvän vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä.

Uusiutuvasta ja kierrätettävästä AvantFortesta voidaan valmistaa laadukkaita pakkauksia kevyemmillä neliöpainoilla kuin muilla kraftlainereilla. Aaltopahvin pintakartonki on tavallisesti kaksikerroksista, mutta AvantFortessa käytetään kolmikerroksista Tri-Ply by Stora Enso -teknologiaa, joka maksimoi tuotteen lujuuden, mahdollistaa pakkausten keventämisen ja parantaa painettavuutta. AvantForte on jopa 10 % muita kraftlainereita lujempaa, joten se soveltuu vaativimpiin, puhtautta ja erinomaista ulkonäköä edellyttäviin käyttökohteisiin, kuten tuoretuotteiden ja rasvaisten tai kosteiden elintarvikkeiden pakkauksiin sekä verkkokauppapakkauksiin.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä