Stora Ensolta pakkauksia verkkokauppaan

10.10.2017

Stora Enso on lanseerannut globaaliin verkkokauppaan tarkoitetun aaltopahvipakkausten tuotesarjan. Stora Enso Packaging Solutions esitteli uutta e-TALES-tuotesarjaansa Empack-messuilla Tukholmassa.

”Olemme kehittäneet täydellisen tuotesarjan verkkokauppaan varten yhdessä kuluttajien ja muiden arvoketjussa toimivien kanssa. Valikoima perustuu 200 kuluttajalta saatuihin vastauksiin siitä, miten he käyttävät pakkauksia ja mitä toivomuksia heillä on. Lisäksi olemme syvähaastatelleet verkkokauppiaita”, sanoo Nils von Essen, markkinointijohtaja, Stora Enso Packaging Solutions.

Kuluttajia palvelevia ratkaisuja pakkauksissa ovat mm. avaamisen helppous, yksinkertainen sulkeminen palautusta varten, erityisen suojaavat pakkaukset puvuille, kantamista helpottavat kahvat ja uudelleen käytettävät lahjapakkaukset.

Tuotesarjaan kuuluu kolme eri kategoriaa: Packaging Features+, Packaging Basics ja Utilities Warehouse. Ensimmäisessä näistä on tarjolla erilaisia joustavia ja älykkäitä ratkaisuja. Myös perustuotteiden sarjassa on monia eri ratkaisuja, kuten esimerkiksi pakkauksen sisäpuolinen painatus. Viimeinen kategorioista sisältää tuotteita pakkausten varastointiin.

 

 

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä