...
...

Serton uudet pesuainepullot varioidaan sleevereiden avulla joustavasti. Kuva: Auraprint.

Serto uudisti pesuainepullot perusteellisesti

14.08.2019

Kiilto on uudistanut Serto-pyykinpesuaineet sekä sisällön että pakkauksen osalta. Uuden reseptin ansiosta pienemmällä pesuainemäärällä voi pestä saman määrän pyykkiä kuin aiemmin. Pakkauskoko on pienentynyt ja pullojen ulkoasu on uudistettu perusteellisesti. Kutiste-etikettejä käyttämällä on saatu joustavuutta tuotantoon.

”Serto on kehittänyt uuden pesuainereseptin, jonka ansiosta vaatteet on mahdollista pestä aiempaa pienemmällä pesuainemäärällä. Iso pakkauskoko ei nimittäin välttämättä ole riittoisampi kuin pienemmässä pakkauskoossa myytävä tiiviimpi pesuaine. Oikealla annostuksella entistä tiiviimpi pesuaine voi olla jopa riittoisampaa”, kertoo Serton BrandManager Anna-Kaisa Tarjasalo Auraprintin blogissa.

Uudistuneen pesuaineen yhteydessä Serto lanseeraa myös maailman pienimmän pesupallon, joka havainnollistaa entistä selkeämmin, kuinka vähän pyykinpesuainetta oikeasti tarvitaan ja auttaa kuluttajia annostelemaan sitä oikein. Pesuaineen tiivistäminen vaikuttaa myös pakkauskokoon ja pakkauksen muovin määrään: uusissa pakkauksissa on käytetty 12 prosenttia vähemmän muovia ja pienemmät pesuainepullot vievät myös vähemmän tilaa.

”Serto-pakkauksissa Kiilto päätti iloksemme jatkaa Auraprintin kanssa kutiste-etiketeillä, sleevereillä. Ne kutistetaan pesuainepullojen päälle ja niiden avulla koko pakkauksen pinta voidaan hyödyntää painatukseen ja halutun visuaalisen ilmeen saavuttamiseen. Pesuaineiden eri tyypit personoidaan painetuilla sleevereillä ja näin ei tarvita erilaisten painettujen pullojen varastoja, vaan asiakas voi tilata tarpeen ja kulutuksen mukaan tarvittavan määrän kutakin sleeveriä. Tämä pienentää hukkaa ja esimerkiksi uusi tuoteversio on helppo ottaa kokeiluun pienellä pakkaussatsauksella”, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Katriina Hieta Aurapintistä.

Projekti vaati Hiedan mukaan huolellista suunnittelua ja useampaa testauskertaa, sillä pullon muoto asettaa omat haasteensa sleeverin kohdistamiselle ja tekstien asetteluille. Sleeveriaineistolle tarkoitetulla ohjelmalla voitiin reprossa mukauttaa tekstejä ja muita elementtejä niin, että etiketin kutistuminen otetaan huomioon pullon eri kohdissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä