...
...

ScanStar-kisan ilmoittautuminen alkoi

19.03.2021

Nyt on aika ilmoittaa vuoden parhaat pakkaukset yhteispohjoismaiseen ScanStar-kilpailuun.

ScanStar on yhteispohjoismainen pakkauskilpailu, jonka Scandinavian Packaging Association (SPA) on järjestänyt vuodesta 1969 lähtien.

Kuka voi osallistua?
Kilpailu on avoin kaikille pakkausratkaisuille, jotka on suunniteltu, rakennettu tai tuotettu jossakin Pohjoismaassa. Myös pohjoismaalaisen yrityksen tilaama pakkaus voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun ilmoitetun pakkauksen on oltava markkinoilla ennen ilmoittautumista eikä pakkausratkaisu voi olla aiemmin osallistunut kilpailuun.

Kilpailutyön voi ilmoittaa pakkauksen suunnittelija, rakentaja, valmistaja tai käyttäjä muiden osapuolten suostumuksella.

Osallistujalla on mahdollisuus ilmoittaa kilpailuun niin monta pakkausratkaisua kuin haluaa, kunhan ne täyttävät kilpailun säännöt.

Mitä ScanStar tarkoittaa?
Yritys, jolle on myönnetty ScanStar saa diplomin lisäksi oikeuden käyttää ScanStar -tunnusta palkitun pakkauksen markkinoinnissa. Pakkaus, jolle on myönnetty ScanStar, saa osallistumisoikeuden maailmanlaajuiseen WorldStar -kilpailuun.

Ilmoittautumiset
Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta viimeistään 1.6.2021. Pakkausten on oltava perillä kilpailun tämänkertaisella järjestäjällä Svenska Förpackiningsgilletillä 4.6.2021. Kilpailun osallistumismaksu on 1000 €/pakkaus ja se laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumislinkki:

http://gillet.nu/scanstar-2021/registry-form/

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä