...
...

Uusi Atelier-kartonki soveltuu esimerkiksi kosmetiikkapakkauksiin. Kuva: Sappi Europe.

Sappi lanseerasi uuden premium-kartongin

02.05.2019

Sappi on tuonut markkinoille uuden Atelier GC1 -taivekartonkilaadun, joka sopii erityisesti premium-pakkauksiin ja vaativiin painotöihin. Kartonki antaa tiedotteen mukaan suunnittelijoille uusia mahdollisuuksia näyttävien toteutusten tekoon.

Atelierin ominaisuuksia ovat suuri jäykkyys ja painopinnan korkealaatuisuus. Kartongissa yhdistyvät täysi valkoisuus, silkkinen mattatuntuma ja korkea kiilto. Kartonki soveltuu painettavaksi offsetissa, fleksopainokoneessa ja silkkipainossa. Viimeistelymahdollisuudet ovat monipuolisia; laminointi kalvolla, kylmäfoliointi, UV-lakkaus ja nukkapinnoitus. Myös kohopainatus onnistuu hyvin.

Uutta kartonki on saatavilla arkkeina ja rullina grammapainoissa 240 – 350. Myös kartongin kääntöpuolta voidaan käyttää painatukseen ja viimeistelyyn. Kartongin vahvuudet tulevat Sappin mukaan esiin premium-pakkauksissa ja korkealaatuisissa graafisissa sovelluksissa.

”Voidaksemme tarjota asiakkaille tämän uuden premium-laadun olemme konvertoineet PM6-paperikoneen Maastrichtissa. Monen miljoonan euron investointi on mahdollistanut globaalisti uniikin ja todella innovatiivisen tuotantoprosessin”, sanoo Lars Scheidweiler, Product Group Manager, Paperboard , Sappi Europe.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä