...
...

Runo ja maalaus äitienpäivän kahvipaketissa

19.04.2021

Pauligin Juhla Mokka -äitienpäiväkahvi on jo kuudetta kertaa rajoitetun ajan myynnissä. Tänä vuonna pakkausta koristaa taidemaalari Manuela Boscon kaurismaalaus ”Elämäni kevät” ja näyttelijä Kiti Kokkosen äitiin ja äitiyteen liittyviä tunteita kuvaileva runo.

Pauligin Juhla Mokka liittyy suomalaisten arkeen ja juhlaan. Juhla Mokka onkin Suomen suosituin kahvi.

– Lähes joka toinen Suomessa nautittu kahvikupillinen on Juhla Mokka -tuoteperheen kahvia, ja näistä vaaleapaahtoinen Juhla Mokka on edelleen ylivoimaisesti suosituin, Juhla Mokka -kahvin brand manager Laura Ilonen sanoo.

Tulevana äitienpäivänä Juhla Mokka -kahvi juhlistaa äitejä ja kaikkia äitienergiaa eli huolehtivaa lämpöä säteileviä ihmisiä.

– Juhla Mokka -kahvin äitienpäivän erikoispakkauksissa kahvi puetaan juhlan kunniaksi niin kauniiksi, että se toimii myös lahjana. Jokainen pakkaus on kuin pieni maalaus, jolla voi muistaa äitienpäivän kunniaksi itselle tärkeää henkilöä, Laura Ilonen kuvailee.

Uusperheessä kasvanut ja uusperheen bonusäitinä elävä näyttelijä Kiti Kokkonen on kirjoittanut Juhla Mokka -kahvipakkaukseen runon, jossa viitataan siihen, kuinka äitiys voi olla muutakin kuin biologinen side.

– Äiti on sanana itselleni hyvin tärkeä ja monimuotoinen merkitykseltään. Minusta vanhemmuudessa on biologiaa enemmän kyse läsnäolosta ja turvasta, pyyteettömästä rakkaudesta. Halusin runollani huomioida kaikki äitiyden erilaiset muodot ja huolehtivaa lämpöä säteilevät ihmiset. Erityisesti kohta ”Enemmän kuin eloni kantaja” on minulle runossa juuri tästä syystä tärkeä, Kiti Kokkonen kertoo.

Kuvataiteilija Manuela Boscon herkässä taideteoksessa ”Elämäni kevät” nuoret kauriit leikkivät kirsikkapuumetsikössä. Bosco kertoo, että vaaleanpunaiset kirsikkapuut ja puhdas vuoristojokimaisema edustavat hänelle kevättä ja valoa.

Maalauksen tuotto hyväntekeväisyyteen 

Osana Juhla Mokka -kahvin äitienpäiväkampanjaa Manuela Boscon alkuperäinen öljyväriteos ”Elämäni kevät” huutokaupataan Hagelstam & Co:n modernin taiteen huutokaupassa 3.6.2021. Teoksen myyntihinta ohjataan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylälle, jonka pääyhteistyökumppani Paulig on ollut vuodesta 2019. SOS-Lapsikylä auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä