...
...

Kuva: Pa-Hu

Rokotusneulat talteen turvallisesti

05.02.2021

Pa-Hun kehittämä kehitysmaiden rokotuskampanjoissa käytettävä Safety Box on ollut käytössä WHO:n ja muiden YK-järjestöjen rokotusohjelmissa jo 25 vuoden ajan. Tänä vuonna maailmalle on jo ehtinyt lähteä yli 400 000 Safety Boxia.

Safety Boxin tarkoitus on suojata rokottavaa henkilöstä ja rokotettavia käytettyjen ruiskujen ja neulojen mahdollisesti aiheuttamilta tartunnoilta. Yksi laatikko voi turvallisesti pitää sisällään jopa sata kertakäyttöistä ruiskua neuloineen, kunnes se on kuljetettu rokotuspisteeltä paikkaan, missä laatikko voidaan hävittää turvallisesti. Täytetty laatikko pysyy ehjänä 48 tuntia 90 prosentin kosteudessa, 43 asteen lämmössä ja 5 mm:n vesialtaassa.

– Safety Box on loistava esimerkki siitä, mitä pahvilaatikolla voi saavuttaa, jos se vain on suunniteltu fiksulla tavalla ja oikeista materiaaliyhdistelmistä! Olemme ylpeitä tästä innovaatiosta ja siitä, että olemme pystyneet kehittämään Safety Boxia koko ajan paremmaksi niin, että se ylittää tuotteelle asetetut tiukat turvallisuusvaatimukset, kertoo Pa-Hun toimitusjohtaja Sara Raikamo.

Ensimmäinen versio Safety Boxista kehitettiin jo 1990-luvun puolivälissä. Siitä lähtien Pa-Hun Safety Boxeja on käytetty maailmanlaajuisesti WHO:n, muiden YK-järjestöjen sekä kehitysmaiden terveysministeriöiden järjestämissä rokotuskampanjoissa. Etupäässä Safety Boxeja toimitetaan Afrikkaan, Aasian maihin sekä Keski-Amerikkaan.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä