...
...

Rekrytapahtuma muovialasta kiinnostuneille

12.10.2021

Kolmetoista Joensuun seudun yritystä etsii yhdessä uusia osaajia Hyvä muovi! -ura- ja rekrytapahtumassa, joka järjestetään torstaina 14.10. klo 13–16 Joensuun Tiedepuistossa. Tapahtuman järjestävät Business Joensuu Oy, Riveria ammatillinen koulutus ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Tapahtuma tuo esille muovialan työpaikkoja, työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksia, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, työnhakijat, uranvaihtajat ja muovialan mahdollisuuksista kiinnostuneet.

Teknologiateollisuus ry:n syyskuussa julkaistun osaajatarveselvityksen mukaan alalle tarvitaan seuraavan kymmenen vuoden aikana 130 000 uutta osaajaa. Selvityksen mukaan tämä johtuu sekä uusien työntekijöiden tarpeesta, mutta myös suuresta eläkkeelle siirtyvien määrästä. Tämä uusien osaajien tarve näkyy myös Joensuun seudulla.

Hyvä muovi! -tapahtumassa ovat mukana Piippo Oyj, Phillips Medisize Oy, Valukumpu Oy, Suomen Biathlon Oy, Thermo Fisher Scientific Oy, Exel Composites Oyj, Muottituote Group Oy, Premetec Production Oy, Bolt.Works Oy, Go-On Joensuu, Eezy Oyj, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy ja HR-Mentor Oy. Tapahtumaa voi seurata myös etänä osoitteessa https://www.riveria.fi/live/.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä