...
...

Uudet SmartCircle-etiketit voidaan pestä pois kierrätyksessä entistä paremmin. Kuva: Raflatac.

Raflatacilta uusia poispestäviä etikettejä

08.10.2019

UPM Raflatac on kehittänyt uuden tuotevalikoiman etikettiratkaisuja, joiden avulla voidaan lisätä PET-pakkausten ja lasipakkausten kierrätettävyyttä. Uudet SmartCircle-etiketit voidaan pestä pois kierrätyksessä entistä paremmin.

SmartCircle-etiketit irtoavat PET-pakkausten pesussa. Kierrätyksessä saadaan enemmän puhdasta PET-materiaalia kiertoon. Raflatacin wash-off-etikettiratkaisut ovat hyväksyneet mm. Association of Plastic Recyclers (APR) ja European PET Bottle Platform (EPBP).

Lasipakkausten SmartCircle-etiketit kestävät kosteutta pakkauksen valmistuksessa ja käytössä, mutta irtoavat puhtaasti ja helposti normaaleissa teollisissa pesuprosesseissa. Pakkauksia voidaan käyttää uudelleen koko niiden kiertoajan.

”Maailmassa on pyrkimys vähentää, uudelleen käyttää ja kierrättää pakkausmateriaaleja. Innovatiivisia ratkaisuja tarvitaan todelliseen kiertotalouteen siirtymiseksi. Meidän SmartCircle-ratkaisumme on suunniteltu tukemaan yrityksiä, jotka haluavat saavuttaa kestävyyden tavoitteensa ja lisätä brändinsä arvoa”, sanoo Oona Koski, Sustainability Manager, UPM Raflatac.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä