...
...

 R-aalto vähentää rahtiliikenteen määrää

26.10.2020

Kuljetuspakkauksen tärkein tehtävä on suojata tuotetta, mutta nykyään samaa pakkausta käytetään myös usein myyntipakkauksena. Silloin myös painopinnan tasaisuus ja laadukkuus korostuvat. DS Smith on tuonut markkinoille ratkaisun, jonka vastaa molempiin tarpeisiin, vähentää rahtiliikenteen määrää tiellä ja myös hiilidioksidipäästöjä.

Kun kuljetuslaatikko valmistetaan ohuemmasta ja silti suojaavasta ja tukevasta R-aaltoisesta (R-Flute) aaltopahvista perinteisen paksumman pahvin sijasta, vie pakkauksen aihio lähes kolmanneksen vähemmän tilaa matkallaan DS Smithiltä tuotteensa siihen pakkaavalle yritykselle. Muutos tarkoittaa pakkausten lukumäärää vähentämättä noin joka kolmatta rekkaa pois tien päältä matkalla DS Smithiltä asiakkaalle. Ohuempi pakkausaihio vie myös 30 % vähemmän tilaa varastossa.

DS Smithin markkinoille tuoma R-aaltoinen pakkausratkaisu soveltuu esimerkiksi hyllyvalmiisiin myymäläpakkauksiin, kuluttajatuotteiden pakkauksiin ja verkkokaupparatkaisuihin samoin kuin näyttäviin kuljetuspakkauksiin. R-aalto on konkreettinen keino yrityksille vaikuttaa hiilijalanjälkeen.

– DS Smith on sitoutunut edistämään kiertotaloutta ja vastuullisuutta. Pakkausammattilaisemme suunnittelusta tuotantoon etsivät kaiken aikaa ratkaisuja, joiden avulla voimme tehdä konkreettisia tekoja auttaaksemme asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti, mutta myös saavuttamaan myynnin lisääntymistä ja kustannusten alentumista unohtamatta tärkeää riskien minimointia. Ohuempi, mutta silti yhtä suorituskykyinen R-aaltoinen pakkaus on konkreettinen keino, jolla voidaan vaikuttaa esimerkiksi syntyvään ympäristökuormitukseen vähentämättä pakkausten määrää. Haluamme olla mukana maailman muuttuvien pakkaushaasteiden ratkomisessa, sanoo DS Smithin Suomen myyntijohtaja Kari Vuori.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä